OKJ SZAKMAI NYÍLT NAP

 

Kedves Érdeklődők!

 

Korábbi levelünkben előzetesen tájékoztattunk Téged a terveinkről. Köszönjük, hogy továbbra is érdeklődsz a Nemes Nagy Ágnes Színészképzés szakmai nyílt napja iránt.Amennyiben az utóbbi két hétben regisztráltál, nem kaptál még programot, ne aggódj, ITT mindent leírunk Neked. Ha bármi kérdésed volna, bármikor írhatsz a szineszleszek@nemesimi.hu  címre, válaszolni fogunk.

 

Korábbi programunkat az aktuális vírushelyzet miatt átalakítottuk. Elsődleges célunk a Te biztonságod, és a saját környezetünk biztonságának szavatolása. Néhány kéréssel fordulunk ezért Hozzád, illetve kérjük megértésed pár körülménnyel kapcsolatban.

 

A legfontosabb: a program látogatása védettségi igazolvány birtokában lehetséges, illetve a házirendünknek megfelelően az épületen belül, a program teljes időtartama alatt kötelező a maszkviselés.

 

A program második napját elhagyjuk, csak csütörtökön találkozunk.

 

A programot a legnagyobb, 150 férőhelyes termünkben tartjuk. A regisztrált résztvevőkkel és a diákokkal együtt kb. 35 főre számítunk, így sűrű szellőztetés mellett, tágan tudunk ülőhelyeket biztosítani.

 

A korábban említett különtermet sajnos nem áll módunkban felajánlani, mivel a nagyterem az épület szeparált részén található, ha nem is hermetikusan elzárva a tanulóifjúságtól, de mindenképp távolabb a nagyobb létszámtól.

 

 

Helyszín

 

Iskolánk pontos címe: Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium, 1115 Budapest, Thallóczy Lajos utca 1. Megközelíthető: 19-es vagy 49-es villamossal (Szent Gellért templom megálló) és a 4-es metróval az Etele térig.

 

Program

 

November 25-e csütörtök

 

8.45 – 9.15      Érkezés, regisztráció

9.15 – 10.15    Angol színjáték Hegedűs Réka tanárnővel, 14. évfolyam

10.15 – 11.15  Beszédtechnika Papp Márta tanárnővel, 13. évfolyam

11.30 – 12.00  A látott órák megbeszélése

12.00 – 13.00  Fórum: színház és továbbtanulás érettségi után

13.00 – 14.30  Ebédszünet

14.30 – 15.00  Akrobatika Hiesz Hajnalka tanárnővel, 13. évfolyam

15.00 – 16.00 Színészmesterség Naszlady Éva tanárnővel, 13. évfolyam

16.00 – 17.00  Kreatív zenei gyakorlatok Pallagi Ákos tanár úrral, 13. évfolyam

17.0 – 18.00    A látott órák megbeszélése

 

Az épületben büfé üzemel, 5-10 perc sétatávolságon belül élelmiszerüzletet, illetve az Etele Plázát találjátok, ahol tudtok étkezni.

 

Szeretettel várunk,

Naszlady Éva

szakképzésvezető

Gyakorlatos színész (színházi- és filmszínész szakmairány)
színész (szakképesítés ráépülés)
szineszkepzes.hu

 

Megújuló felvételi követelmények 2022/23

 

A 2022/2023 -as tanévre a Nemes Nagy Ágnes Színészképzés olyan megújuló felvételi rendet hirdet, amelyben a felvételizők nemcsak megmérettethetik magukat képzésünkön tanító kiváló tanárainkkal, hanem a felvételi keretein belül olyan mini workshopokon vehetnek részt, amelyek egyszersmind szélesítik a színház- és filmművészeti ismereteiket.

A felvételi kétlépcsős, több napos. Az első rosta után a továbbjutók olyan fiatal mesterek kurzusain vehetnek részt, akik szakmánk jelentős képviselői.

 

A teljesség igénye nélkül, álljon itt egy lista, hogy régóta tanító kollégáink -Jakob Nóra,Tóth Miklós, Pallagi Ákos, Naszlady Éva, Papp Márta – mellett, még kikkel találkozhatnak felvételizőink:

Vilmányi Benett színművész

Pálya Pompónia színművész

Kis Hajni filmrendező, forgatókönyvíró

Góbi Rita táncművész

Tárnoki Márk rendező

Hojsza Henriett fizikai színházi koreográfus-rendező

Barna Lilla fizikai színházi koreográfus-rendező

Imre Krisztián színművész

Hegedűs Réka Angol színjátszás dráma tanár

 

A felvételire szabad mozgásra alkalmas,  – az utcai ruhától mindenképpen különböző – váltóruha és váltócipő kötelező, valamint egy repertoár lista szükséges, amelynek tartalmaznia kell legalább 10 szabadon választott verset, 5 monológot, 3 dalt és egy olyan szabad gyakorlatot, amely bármi lehet, amit a felvételiző választ. ( fotó, rajz, képzőművészeti alkotás, tánc- vagy mozgásetűd, hangszeres előadás stb.)

OKJ SZÍNÉSZ KÉPZÉS JELENTKEZÉSI LAP

 

Kedves Érdeklődők!

OKJ-s színészképzésünk jelentkezési lapja a következő linken tölthető ki. ( https://forms.gle/TjxqhegkhvAzRMuE7 )

További információkért keressék Naszlady Éva szakképzésvezetőt a szineszleszek@nemesgimi.hu címen!