Kedves Felvételizők és Szülők!
A szakmai felvételik időpontjai a következők. Táncos osztály: 2020.02.24-25. (hétfő-kedd) , színész osztály: 2020.02.24-25-29. (hétfő-kedd-szombat). A felvételire kérjük hozzák magukkal az orvosi alkalmassági igazolásokat (táncos szakon ortopéd vagy sportorvosi, színész szakon háziorvosi) is!
Hamarosan közzé teszünk egy előzetes felmérést, amely a beosztás elkészítésében segíti munkánkat. Kérünk minden felvételizőt, hogy napi rendszerességgel figyelje honlapunkat a felmérő adatlap megjelenéséig, majd töltse ki azt.
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánkban minden jelentkezőt beosztunk a szakmai felvételi vizsgára, külön behívót az időpontról NEM küldünk. A végleges felvételi beosztás – az előzetes kérések lehetséges figyelembe vételével – várhatóan 2020.02.21-én pénteken kerül fel iskolánk honlapjára, valamint az intézmény ajtajára is kifüggesztjük.
A középfokú felvételivel kapcsolatos kérdéseikre az általános iskolákban, illetve az alább linken találnak választ:

Középiskolás táncos képzés

A tánctagozatra a tánc szerelmeseit, a zenét és a ritmust minden porcikájukban érző, fizikai értelemben is alkalmas tanulókat várjuk. . .

Középiskolás színész képzés

A színházi tagozatra azokat a tanulókat várjuk, akiket vonz a színház világa: a szépen beszélőket, a sokat olvasókat, a rendszeresen színházba járókat, avers szerelmeseit, a legügyesebb gyerekszínjátszókat. . .

OKJ-s képzéseink:

táncos II. (színházi táncos szakmairány)

A Nemes Nagy Ágnes Művészeti Szakgimnázium 13. évfolyamos OKJ-s Táncos II. szak szakképző évfolyamára felvételt hirdet táncos vagy táncos II. (színházi táncos szakirány) szakon érettségizett szakgimnáziumi tanulóknak. A felvételi vizsgára egy 2 perces táncetűddel kell készülni.

gyakorlatos színész (színházi- és filmszínész szakmairány)
színész (szakképesítés ráépülés)
szineszkepzes.hu

Felvételi eljárás középiskolás táncos képzés

A 8. osztályos általános iskolások a tanév rendjében szabályozott módon jelentkezhetnek iskolánkba.

A felvételi több elemből áll:

Az írásbeli rész a központi magyar és matematika feladatlap. A központi írásbeli iskolánkban is megírható . . .

Felvételi eljárás középiskolás színész képzés

A 8. osztályos általános iskolások a tanév rendjében szabályozott módon jelentkezhetnek iskolánkba.

A felvételi több elemből áll:

Az írásbeli rész a központi magyar és matematika feladatlap . . .